Иван Иванов

Изпълнителен директор

Представяне

Иван Иванов е изпълнителен директор на Сдружение ФССБ от създаването на организацията през 2012 г.

Също така е и управител на Фондация “Агапедия България”, която работи от 2001 г. с деца и младежи в неравностойно положение за подобряване на тяхната социализация, комуникация и качество на живот на територията на столицата и гр. Пловдив.

Диляна Гюрова

Директор на ЦПО „Св. Методий Славянобългарски“

Представяне

В периода 2008-2018 г. е част от екипа на фондация „Конкордия България“, чрез което познава ФССБ от самото учредяване на сдружението. В периода 2017-2019 г. е ръководител на проекта „Трансфер на утвърдена практика – дуално обучение за социални професии от федерална провинция Баден-Вюртемберг“, чрез който ФССБ развива концепцията на ЦПО „Св. Методий Славянобългарски“ по модел на немските партньори от фондация „Либенау“ и Института за социални професии.

Диляна Гюрова е магистър по социални дейности и също по счетоводство и контрол, а през годините завършва и няколко интересни обучителни програми: Общностно развитие / Community Organising в САЩ, обучение по социален мениджмънт в Румъния и Австрия, Национална програма „Управленски умения“ и регионална програма за Западните Балкани на Българско училище за политика.

В свободното си време е доброволец към няколко организации, също обича да играе, да пее и да пътува, както и да практикува различни видове йога и гимнастика.

Яница Неделчева

Ръководител проект D-Care Labs

Представяне

Яница Неделчева е сертифициран психотерапевт в сферата на системния подход и фамилната психотерапия, международен обучител и международен консултант по емоционално хранене и хранителни нарушения със специализация в САЩ и над 15 години опит в индивидуалното и семейно консултиране.

От 2013 г. е създател и  директор на Мобилен тренинг център „ПОЗИТИВНИ 365“.

Яница Неделчева е автор и ръководител на редица международни проекти свързани с личностно развитие и промяна като вярва във възможността за промяна, която е заложена във всеки човек.

Поле на дейност

  • Емоционално хранене и хранителни нарушения
  • Здравословен начин на живот
  • Личностно и кариерно развитие
  • Стрес и Тревожни разстройства
  • Паник атаки
  • Семейно консултиране
  • Психологично консултиране
  • Подбор на персонал