Галерия

Контакти

Фондация „Конкордия България“
BG-1510 София
ул. „Павлина Унуфриева” №4
+359 2 93 68 620
bulgaria@concordia.bg
http://www.concordia.bg/

Фондация „Конкордия България“ е част от мрежата в обществена полза „Конкордия социални проекти“ с дейност в България, Румъния, Молдова и Австрия.

Фондацията управлява комплекс от 8  социални услуги (резидентни, дневни и консултативни) в подкрепа на деца,  младежи и семейства от рискови груп, като част от тях са  в рамките на Социален център „Св. Константин“, който се намира в гр. София, на ул. Павлина Унуфриева  4. От началото на 2020 година в собствена сграда в кв. Орландовци (ул. Вела Чорбова 28 А) фондацията развива  дневни услуги за деца и семейства.

Две дневни  услуги (Център за работа с деца на улицата и Център за социална рехабилитация и интеграция), както и управлението на Кризисен център за деца, жертви на насилие  са делегирани от държавата, чрез договор със Столична община.

„Конкордия България“  осъществява и мобилна социална работа сред маргинализирани общности, като разполага и със собствен мобилен кабинет , с който извършва здравни и административни консултации на терен.

„Конкордия България“ се развива и в сферата на социалния бизнес, чрез две предприятия – фризьорски салон и ателие за свещи и керамика.

Фондацията има силно развита спортна програма за младежи и девойки от рискови групи, която се изразява в управлението  на Футболен клуб КОНКОРДИЯ,  член на БФС.